Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın anında bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması derunin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha mualla bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan az onarım gerektirir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında konstrüksiyonda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi karınin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında hiçbir huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet yangın kapısı maslahatlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet derunin tercih edilir.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve zelzele afetlerinde bile en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların canını kurtardığında elan yavuz anlaşılacaktır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Tamlanan bu saat dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman bile dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page